Halihó!

Ne feledjétek, hogy a film premierére jövő hét pénteken kerül sor! Ne hagyjátok ki, mindenki benne lesz, és nagyon jó ütős lesz ám! Aki nincs benne, az se szomorkodjon: nézze meg a többieket, és hogy a következőben  szerepel-e, már csak rajta múlik, hiszen nemsokára itt a Téli Tábor! ;)  Érdemes lesz lejönni 2 hét múlva pénteken is, mert egy nagyon érdekes új vállalkozásra kerül majd sor: csinálunk egy közös múzeumot, "Béke" címmel! Lehet ezen belül kreatívkodni, rajzolni, festeni, és lehet okoskodni is, cikkeket, kommentárokat gyártani. Az utáni héten pedig, a peulák előtt ünnepélyesen menyitjuk az általunk összeállított kiállítást, és mindenkit (szülőket, tesókat, egyéb rokonokat, üzletfeleket, barátokat és haverokat) várunk sok szeretettel.

Még valami: aki agyagozott a táborban az art-foglalkozáson, az is két hét múlva kaphatja kézhez kiégetett műveit.

Csókoltatnak titeket:

A Madrichok

 

Megjegyzés: Az ehavi Elle-magazinban szerepel egyik madrichunk, Noá is, és épp a Somerről beszél benne. Aki kíváncsi rá, kukkantson bele!

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr701506659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása