somer 2009.11.29. 19:30

Az van hogy...

... lezajlott a Shalom Múzeum c. program. Sőt, mi az, hogy lezajlott, remekül sikerült! A legkisebbek előadása humoros volt, és ügyes, a kivszások Shir Lashalomjától könnyeket láthattunk felcsillanni többek szemében, a Leviatan Szalam-táncelőadásán látszott a megfeszített koncentráció és az igyekezet, a Zorea és a madrichok koprodukciójában tartott szülőpeula pedig fergetegesen ment! A kiállított tárgyak és a sütik is szuperek voltak. Csak azt tudjuk mondani: :D ! És gratuláltunk mindenkinek, aki részt vett az esemény előkészületeiben, és jelen volt, csodálatos kis estét hoztunk össze!

Természetesen a dolgok mennek tovább a maguk medrében, a múlt péntektől felpörögve, vidáman és szeretettel várunk titeket a most következő pénteken is!

Viszlát a kenben,

Madrichok

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr931561509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása