somer 2009.11.29. 20:06

Szülői Tanács

Kedves Szülők!

Szeretnénk titeket jobban bevonni a Somer életébe, megmutatni, hogy hogyan is dolgozunk, mik a céljaink, beavatni a részletekbe, hogy miket csinálunk a gyerekekkel, szeretnénk, ha ti is részesévé válnátok az életünknek. Ezért hozzuk létre a Somer Szülői Tanácsot, aminek első gyűlésére szerdán, 7kor, a kenben (Izabella u. 39) keül sor. Ha szeretnétek tájékozódni az oktatási elveinkről, módszereinkről, jelenlegi helyzetünkről, ha a gyermeke(i)tek már someres(ek), vagy még nem, de érdeklődtök felénk, gyertek el!

Amennyiben nem alkalmas az időpont, de szeretnétek információt kapni az elhangzottakról, illetve a további gyűlések időpontjairól, kérlek küldjétek meg az elérhetőségeteket (e-mail cím, és hogy melyik gyerkőc szülei vagytok) a hasomerh@gmail.com-ra!

Viszlát szerdán, szép hetet:

A Somer Madrich-csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr71561599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása