Ha már elmúltál 15, idén április 2-7-ig ellátogathatsz a Somerrel a Soá kulcsfontosságú helyeire, „Masa LePolin” Út keretében.

A Hashomer Hatzair világszervezete idén újra megszervezi nemzetközi lengyelországi útját. Ha szeretnéd megragadni az alkalmat, és késznek érzed magad rá, hogy túlélőkkel beszélj, belenézz a történelem egyik legborzasztóbb eseményébe és annak hátterébe, de nem rohanva, hanem a saját tempódban, barátok között szeretnéd feldolgozni, amit hallasz és látsz, gyere velünk!

Az út során elmegyünk Auschwitzba, Birkenauba, Treblinkába, és a varsói, valamint a krakkói gettó egykori helyére is. Az út előtt különböző programokkal és beszélgetésekkel készülünk fel, kicsit más szemszögből is beszélünk a Holokauszt eseményeiről: megvizsgáljuk a zsidó és nem zsidó emberek és szervezetek embermentő, ellenálló tevékenységeit, valamint a fiatalok szerepét és részvételét ezekben.

A programra 9 különböző országból  érkeznek zsidó fiatalok, akikkel közös programokon is beszélgetünk, és kiemelten foglalkozunk a magyar eseményekkel.

Ha úgy érzed, hogy felelősséged emlékezni a múltra, fontosnak tartod ezt az utat, és azt, hogy társaiddal együtt birkózz meg ezzel a tapasztalattal,  kérünk, jelentkezz mihamarabb, várunk!

További információért hívjátok Last a 0620/326-3265-ös számon!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr381592439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása