Sziasztok!

Nem tudjuk, hallottatok-e róla, de a Somernek sajnos megint költöznie kell. Mivel nem tudjuk tovább fizetni a mostan Ken bérleti díját, ideiglenesen 2 hónapra a még meg nem nyitott Izraeli Kulturális Intézetbe költözünk, a Paulay Ede utca 1-be (a Deáknál) azután meglátjuk, mi lesz. 

Szeretnénk a segítségeteket kérni a mostani költözéshez, mivel a sok bizonytalanság miatt nagyon rövid idő alatt kell kipakolnunk az Izabella utcából.

Ha van egy-két órátok a hétvégén, szívesen vennénk mindenféle segítséget. A volt és jelenlegi madrichokat szombaton 3-tól, a kedves és segítőkész chanichokat és szülőket pedig vasárnap déltől várjuk sok szeretettel és pakolnivalóval. A feladat dobozolás, szortírozás, és a dolgok elszállítása. Ha ehhez valaki esetleg kocsit is tudna biztosítani, annak nagyon hálásak lennénk. Szívesen látunk titeket és az eltévedt kartondobozokat is.:)

Kipakolás helyszíne: Izabella utca 39/b (a Király utca sarkánál, a trolimegállóban)

Előre is köszönjük a segítséget, és viszlát legkésőbb az új Kenben, a következő pénteken!
A Somer madrichcsapata

 

ps.: További infó, visszajelzés: 0620-3263265, vagy hasomerh@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr901637477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása