somer 2010.05.04. 17:54

Epéntek

Ezen a héten a Somer már a Bálint Házban lesz, a Révay utca 16-ban! 
 
Várunk benneteket peulával, kaláccsal, kakaóval a szokásos időpontban (6-tól a kisebbeket, 8-tól a nagyobbakat)!!
 
 
A Bálint házat megközelíthetiek a Deák étrtől gyalog, vagy a kisföldalattival az Operától (a kisfölalattira a Deákon tudtok felszállni pldául vagy az Oktogonon):
 
Ha a Deáktól mentek, induljatok el a régi Somer felé, de ne forduljatok le a Paulay Ede utcán, hanem az Andrássy úton keljetek át (a nagy, széles utca közvetlenül a Paulay után) és forduljatok jobbra. Utána pedig bármelyik utcán forduljatok balra és folytassátok az utat ugyanabba az irányba (az Opera felé) , és a Vidám Színpad kiírás (az utcán átfutó szalag) alatt ott a Bálint ház.
 
Ha pedig az Operától mentek, gyertek ki a megállóból és kerüljetek az Opera elé. Ha azzal szemben álltok, akkor a bal oldalon menjetek egy pármétert, aztán forduljatok balra a Révayba (van egy hotel-étterem a sarkon) és menjetek mindaddig, amíg meg nem találjátok a Bálint Házat.
 


Nagyobb térképre váltás

 
Nagyon-nagyon várunk Titeket, legyetek jók addig is és vigyázzatok a kis szívünk csükcskeire!
 
Kitartást, már csaaaak 3 nap és egy pici!

ui: Ha az adótok (a szüleitek adójának) 1%-áta Somernek szeretnétek adni, akkor írjatok a hasomerh@gmail.com -ra, és máris küldönk egy tájékoztatót!

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr181974520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása