Halihó!

No, mint azt sokan tudjátok, előző pénteken kénytelenek voltun sztornózni a Holdvilág-túrát (és a Napvilág-pikniket), mert az időjárás nem alakult a legfényesebben (ééértitek...).

Helyette Mozimaraton volt, ami igazán feelingesen és sokszínűen alakult, a demokráciának köszönhetően csupa olyan filmet néztünk meg, amit a chanich-népség megszavazott. (Pl. A szomszéd nője mindig zöldebb, Oroszlánkirály 3, 50 első randi, és mikor már mindenki aludt, Fight Club nomeg Nevem senki :)

Viszont nem kell elszomorodni, a Holdvilág és a Napvilág is meglesz, csak immár a Záróbuli után, két hét mülva pénteken (Június 4.)!

Ebből következik, hogy a Záróbuli EZEN A HÉTEN PÉNTEKEN, azaz 28.-án este fél 7-kor veszi kezdetét. (Noának másnap van a szülinapja, úgyhogy hozzatok neki ajándékot. ;)

A Záróbuli maga lesz a megtestesült szórakozás, ilyenkor zárjuk le a someres évadot, és a suliévet, lélekben felkészülve a nagy doga- és vizsga-hajrára, meg a nyárrra. Számos meglepire (ez nem csak szófordulat, TÉNYLEG lesznek meglepik) számíthattok, néhány csoport (kvuca) előadással is készül, meg persze a megszokott hangulat, hóra, inni-enni, és a játékok sem maradhatnak el! Szóval, ha szeretnétek még a nyár előtt látni egymás fejét, meg a miénket, ott a helyetek! ;)

 

Puszi,

madrichok

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr682029882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

somer 2010.05.25. 12:30:37

Szeretném megosztani Zoé üzenetét veletek!
" Botrányos eljárás - nem lehetnek árvízkárosultak a sajókazai cigányok

Nem nyilvánította árvíz károsultaknak a romákat a sajókazai önkormányzat - tudta meg a Roma Sajtóközpont. Közleményük szerint a Sajó és a Vadász patak áradása miatt Sajókaza és környékének egy része még a hét elején víz alá került, a lakosokat kitelepítették, ám a Petőfi telepen élő cigányokat otthagyták. Az önkormányzat nem engedte, hogy átmenetileg beköltözhessenek a helyi kultúrházba vagy üresen álló önkormányzati épületekbe.Az érintettek szerint azért, mert a helyi képviselők attól félnek: az árvíz után nem tudják majd őket „visszazsuppolni” a cigány telepre.

Na szóval az én anyum meg még néhány ismerôs összefogtak és a rászorulóknak gyûjtenek konzerveket,mindenféle kaját amit csak lehet és használható ruhákat ásvásvizet meg mindent amire szükség van!és arrra kértek h minél több embernek szoljak.ha szeretnél segiteni rajtuk akkor most záróbulin add oda nekem.anyum egyik ismerôse leviszi hozzájuk segélyként.ha tudsz még embert aki tud segiteni akkor adja néked és tôled én megkapom és én onnan odaadom annak aki leviszi:) szóval elôre is köszi:)pusziii ja és semmi extrát nem kell csak konzervet meg ilyeneket. nagyon kösziii"
süti beállítások módosítása