Számunkra, someres madrichok számára nagyon fontos az, hogy Veletek, a gyerekek szüleivel kialakítsunk egy olyan kommunikációs fórumot, aminek a keretén belül informálni tudunk bennetek a Somer életéről, meg tudjuk veletek beszélni a felmerülő problémákat, élményeket, és Nektek is lehetőségetek van elvárásaitok, kérdéseitek, vagy bármilyen fontos, a gyerekekkel kapcsolatos ügyek felhozására.
Úgy gondoljuk, fontos, hogy együttműködjünk abban, hogy a gyerekek a lehető legjobbat és legtöbbet kapják a Somertől, és biztosak vagyunk benne, hogy ezzel Ti is így vagytok!

Ezért létrehoztuk a Somer Szülői Tanácsot, amiről többen is hallhattatok már, és amelynek első gyűlésére jövő héten (18.-án, pénteken), a Somer 20. születésnapjának keretén belül kerül sor.

Ha még nem iratkoztatok fel a szülői levelezőlistára, megtehetitek ezt egy e-mail segítségével a hasomerh@gmail.com címen.

Reméljük, mindannyiótokat megismerhetjük majd, és találkozunk jövő héten!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr961592437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása