somer 2010.06.03. 01:33

Esik eső csepereg

Hát kedveseim, az a nagy morcos helyzet, hogy még mindig elég rossz az idő.

Az erdők, hegyek-völgyek nagy részét lezárták, és a túrázni vágyóknak azt tanácsolják, hogy kerüljék el a hőn szeretett természet mostanság nem olyan lágy ölét...

Sok ösvény patakká vagy kisebb folyóvá változott, a föld meglazult, így fák dőlnek ki, és elég csúszós minden. Pláne azok az izgis részek, amiket a legjobban szeret a túrázó someres...

Így kénytelenek leszünk megint elhalasztani a Holdvilágtúrát. Ne legyetek csalódottak, mindenképp lesz Holdvilág, de most nem mondunk időpontot, csak annyit: ha végre normális lesz az idő. Mindenki, hitének megfelelően imádkozzon, vagy vonuljon hajszárítókkal a mocsárrá vált vidékre, esetleg a hajszárítót éppen hogy mellőzve tegyen a klímaváltozásért, hátha ezek valamelyike hozzásegít minket egy naposabb júniushoz, nameg a túra mihamarabbi megejtéséhez. :)

Legyetek jók, sikeres év végi teperést meg érettségizést mindenkinek, és ne feledjétek: a feszkó levezetésére tökkkéletesen alkalmas túra lassan, de biztosan közeleg!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr832052464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása