somer 2010.01.04. 14:16

Új ken!

Sziasztok!
 
Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a tegnapelőtti és tegnapi rengeteg segítséget!! Egy hatalmas vállveregetés, ügyesek voltunk, hatékonyak és viccesek :) Gratulálunk :)
Így, hála a sok szorgos kezecskének, pénteken  már az új helyen, a Paulay Ede utcában, a leendő Israel Institute-ban várunk titeket!
 
A Deákig kell eljutnotok valahogyan, mondjuk bármelyik metróval, vagy 47/49-es villamossal, 9-es busszal, 105-ös busszal, és onnan az Andrássy út fele elindulva a Madách tér oldalán (nem ilyen bonyolult egyébként) befordultok a Paulay utcába (nagy sárga Vista-cégér lifeg a sarkon) és a jobb kezeteknél már mindjárt ott is van az épület. A harmadikon vagyunk, van lift is, lépcső is :) Ha bárhol elakadnátok, bármelyikünket hívjatok nyugodtan, mondjuk a Noémit a 0670-932-8002-es számon, vagy BLilit a 0630-225-19-67-es számon. (Vagy párkapcsolati és pénzügyi kédések esetén a a Telejósdát. :))
 
Szuper a hely, van sok-sok kis szoba, egy nagy szoba, ami szép és jó, még csak a miénk. És jaj, nagyon lelkesek vagyunk, gyertek, nézzétek meg ti is, lelkendezzetek!
 
Az időpontok nem változtak, a kivszásokat és a parpisokat kb 6-tól, a leviseket és a zoreásokat kb fél 8-tól várjuk nagyon-nagyon sok szeretettel!!
 
Már csak pár nap, élvezzétek ki addig is a suli első perceit ebben az évben :P
 
puszi:
Macik

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr361644935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása