Sziasztok fiatalok!

Rég láthattatok írást a blogon, mert egy röpke időre úgy tűnt, újra működni fog a somer.hu, de hiú reményeinket elhagyva most ismét visszatérünk a blogoláshoz!

Tavasszal az izgalmas, érdekfeszejtő és vicces peulákon kívül is rengeteg program vár rátok a Somerben...

Közeledik a Peszach, és ezzel együtt a Somer Széder is. FIGYELEMFIGYELEM! A második Széder-estére (márc. 30) sok szeretettel várunk minden régi, jelenlegi, és jövendőbeli chanichot, madrichot, szüleiket, gyerekeiket, tesóikat, nagyit, nagypapát, barátot és barátnőt! Aki jönne, írjon egy egy e-mailt a nnnoaa@gmail.com-ra, hogy tudjuk, hány emberre számítsunk! Köszi!:).

A nagyobbak hamarosan elindulhatnak a Masa LePolin lengyelországi emlékútra (április 2-7), míg a kisebbeknek lesz egy kellemes táborozós hétvégéje Itt a tavasz, pang a pitty címmel (április 2-4) vidéken.

Aztán a szokásos össznépi ifjúsági SomerBál is előttünk áll (április 23), Bálkirály- és Bálkirálynő-, Parkett- és Parketta-választással, bóléval, táncolással, fényekkel és sok szép fiúval meg lánnyal. Bátorságotokat és tűrőképességeteket pedig a sokkal kevésbé csinos öltözetet igénylő Holdvilágtúrán (április 30) tehetitek próbára.

Szóval, izgibizgi egy tavasz elé nézünk, annyi már biztos.

Üdvözlettel:

A Madrichok

ps.: Ne feledjétek, hogy már a Paulay Ede u. 1-ben, az Izraeli Kulturális Intézetben találhatjátok meg a Kent!

(Ez azonban hamarosan felújítás alá kerül, úgyhogy ezúttal is nagyonszépen kérünk mindenkit, hogy amennyiben tudomása van olcsó, vagy talánesetleg ingyen helységről, amit használhatnánk pár hónapig, segítsen nekünk.)

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr671845430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása