Sziasztok!

Bizonyára sokan hallottátok már, hogy milyen csodás dologra készülhetünk az idei Őszi Táborban: SZARVASRA megyünk táborozni, ahol az ismerős hely viszontlátása mellett hihhettetlen élményekben is részetek lehet! Táncolni, dalolászni, sportolni, artozni, játszani, peulázni, madrichtime-ozni, mifkádolni, beszélgetni is fogunk, és persze csomó minden más. Mi biztosítjuk a hangulatot, a szuper programot, és helyet, hogy jöttök-e, és élvezitek a dolgot, vagy inkább otthon unatkoztok, az már csak rajtatok múlik... ;)

Október 28.-án, szerdán indulunk, és 31.-én jövünk haza. A tábor támogatott ára 14990 Forint, de többel is hozzá lehet járulni, viszont ha olyan helyzetben van valaki, a pénz nem lehet akadály!

Gyere, és ne felejts el szólni a haveroknak, mert sok jó ember nagy helyen is elfér, és mert aki ezt kihagyja, sokáig hallgathatja, hogy miből maradt ki... Szóval jelentkezzetek (a jellapot mindjárt post-oljuk)! Ha bármi kérdésóhajsóhaj van, gyertek le pénteken Somerbe (Izabella u. 39/b), és egyébként is. Vagy hívjátok Last a 0620-4258586-os számon.

A Szarvas azt mondja: aki nem jön, az LÁÁÁÁMA!

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr521457620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása