somer 2009.12.12. 14:25

SOMER 20!

Amiről biztos, hogy senki nem feledkezhet meg, az nem más, mint a jövő heti péntek. Jövő héten (december 18.) ünnepeljük ugyanis a Magyarországi Somer újraalakulásának 20. évfordulóját, azaz a SZÜLINAPUNKAT!

Ez a szülinap mindenki szülinapja, aki valaha someres volt, éppen most az, vagy talán az lesz: hatalmas bulival készülünk! Lesznek természetesen peulák, a Szülői Tanács első gyűlésére is sor kerül, vetítünk Somerfilmeket az elmúlt 20 év gazdag tárházából, kvízt rendezünk, beszédeket mondunk, egy szépséges fény-árny játék előadás keretében új színben hallgathatjuk meg a Hanuka történetét, ismét lesz SÜTIVERSENY (a jelige ezúttal: szülinapi torta!), énekelünk, és persze: hatalmas HÓRAMARATONRA is számíthattok, ahol mindenkinek módja lesz megtanulni az esetleg elfelejtett, vagy eddig bonyolultnak tűnő táncokat.

Mindenkit várunk sok szeretettel, régieket, újakat, volt, leendő, és jelenlegi chanichokat és madrichokat, testvéreket, barátokat, szülőket, rokonokat!

Boldog születésnapot és Hanukát mindenkinek!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://somer.blog.hu/api/trackback/id/tr261592430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása